Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Binası Kurupelit /SAMSUN

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Hakkında

26.07.2016

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından tüm Üniversite Rektörlüklerine gönderilen 19.07.2016 tarih ve 2577 sayılı yazıda “Paralel Devlet Yapılanması ile bağlantılı veya söz konusu örgüte destek ya da yardımcı olma durumu olan Üniversitenizdeki Rektör Yardımcıları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, Bölüm Başkanları, Şube Müdürü ve daha üst görevde bulunan yöneticiler ile öğretim elemanı (yabancı uyruklular dâhil) ve diğer çalışanların durumlarının ivedilikle değerlendirilerek ilgililer hakkında işlem yapılması ve sonucundan 05.08.2016 tarihine kadar bilgi verilmesi” istenilmiştir.

Üniversitemizde 21.06.2016 tarihinde yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınav sonuçları ve buna bağlı atamalar 26.07.2016 tarih ve 3036 sayılı Rektör oluru ile yukarıda alıntısına yer verilen Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı yazısı gereği yapılacak işlemler sonuçlanana kadar ertelenmiştir.