Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Binası Kurupelit /SAMSUN

11.06.2018
4/B Sözleşmeli Personel (Eczacı) Sınav İlanı

11 Haziran 2018

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel eczacı alımı yapılacaktır. 02 Mayıs 2018 tarihinde açtığımız ilana yapılan başvurunun fazla olması sebebiyle Üniversitemiz bünyesinde
10 Temmuz 2018 Salı günü çoktan seçmeli test usulü yazılı sınav uygulanacaktır.

Sınav Yeri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM)
Sınav Tarihi: 10 Temmuz 2018
Sınav Saati: 14.00
Soru Adeti: 60
Sınav Süresi: 120 Dakika
Sınav Konuları: %50 Alan, %25 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, %25 Genel Kültür
Kaynakça Listesi: Akılcıl Tedavi Yönünden Tıbbi Farmakoloji, Oğuz Kayaalp, 13. Baskı, Pelikan Yayınları ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, kazanan adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

SINAVDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1-15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmazlar.
2-Sınav binasına cep telefonu ile girmek kesinlikle yasaktır.
3-Sınava girebilmek için TC Kimlik No Yazılı Güncel Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı veya Süresi geçerli Pasaporttan birini görevlilere ibraz etmeyen adaylar sınava alınmaz. Sürücü belgesi sınava giriş için geçerli bir kimlik belgesi değildir.
4-Sınava gelirken kalem, silgi ve kalemtraşınızı yanınızda getiriniz. Sınav anında adayların birbirinden kalem, silgi vb. şeyleri istemeleri yasaktır.
5-Haberleşme araçları, saat fonksiyonu dışında fonksiyonu olan saat, hesap makinesi, her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar, silah ve benzeri teçhizat, müsvedde kâğıdı, pergel, açı ölçer, cetvel vb. araçlarla sınava girmek yasaktır.
6-Adaylar, görevlilerin her türlü uyarısını dikkate almak zorundadır. Görevliler, gerektiğinde oturduğunuz yerleri değiştirebilir. Sınavınızın geçerli sayılması, sınav kurallarına uymanıza bağlıdır. Kurallara aykırı davranışta bulunanların ve yapılacak uyarıları dikkate almayanların sınavı geçersiz sayılacaktır.

İletişim Bilgileri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 0362 312 19 19 / Dâhilî: 7217

4/B Eczacı Kadrosu Listesi için Tıklayınız …